Hotels in Dubrovnik

Hoeveel dagen heb je nodig in Dubrovnik?

Voor de stad zelf kan je een paar dagen inplannen. Je kan het uiteraard ook combineren met een strandvakantie of bezoek aan de eilanden in de buurt. In dat geval is het beter wat meer tijd in te plannen.

Waar kan je het best logeren in Dubrovnik?

Er zijn in Dubrovnik talloze mogelijkheden om te overnachten. Als je in de oude stad wilt slapen is het aan te raden om een appartement te huren bij een particulier of voor een B&B te kiezen. Er zijn ook een paar leuke hotels in de ommuurde binnenstad te vinden maar de meeste hotels liggen buiten de muren van Dubrovnik. Als je wat minder goed ter been bent kijk dan even goed hoe je verblijf is gelegen. Veel accommodaties in de binnenstad zijn heel erg leuk en mooi gelegen maar je moet vaak wel een aantal trappen op.

Hieronder een aantal aanraders.

 

Hotel Dubrovnik Palace

Prachtig uitzicht op de Elaphiti eilanden! Je bent hier uit de drukte van de stad maar met de bus alsnog in 15 minuten in het centrum.

Meer informatie: klik hier.

 

minervaApartments Minerva
We hebben hier zelf overnacht. Dit appartement is een aanrader. Je moet wel een aantal trappen omhoog met de bagage, maar het appartement is leuk gelegen en van alle gemakken voorzien.

Meer informatie. Klik hier.

 

villa floresVilla Flores
In dit appartement hebben we een paar dagen overnacht. De gastvrouw was erg vriendelijk en het appartement was goed verzorgd. Het appartement is centraal in de oude stad gelegen en van alle gemakken voorzien.

Meer informatie: klik hier.

hotel-stari-grad-1Boutique hotel Stari Grad
Stari Grad is een wat duurder hotel, maar wel een heel mooi en luxe gelegen midden in de oude binnenstad. Dit hotel is zeker de prijs waard. De ligging is fantastisch. Hotel Stari Grad is een van de weinige hotels in de ommuurde binnenstad. De meeste overnachtingsmogelijkheden in de binnenstad zijn appartementen van particulieren.

Meer informatie: Klik hier.

imperialHilton Imperial hotel
Dit luxe hotel is ideaal gelegen, pal naast de oude stadsmuren van Dubrovnik. Ideaal voor wie over de luxe en gemakken van een goed hotel wil beschikken en daarnaast de perfecte locatie ten opzichte van het centrum. Heerlijk als je ‘s avonds door de smalle straatjes van het oude centrum wilt keuvelen. De centrale bushalte is voor de deur.

Meer informatie: Klik hier.

2625719_367_zSun Gardens Dubrovnik
Sun Gardens Dubrovnik ligt een stukje buiten de binnenstad van Dubrovnik, maar is via een pendelbus goed te bereiken. Het hotel is groot met meerdere zwembaden, een spa, veel keuze uit restaurants, sportactiviteiten en enkele winkeltjes. Je hebt hier een prachtig uitzicht over zee en de Elaphiti eilanden.

Meer informatie: Klik hier.

 

Er zijn ook veel mogelijkheden voor een all inclusive vakantie in Dubrovnik.