Cruises Kroatië

Wat is een leuke en gemakkelijke manier om Kroatië, de Dalmatische eilanden, de Middellandse en Adriatische Zee te ontdekken?
Een fantastische manier om de Kroatische Kust te ontdekken is via een Cruise. Er is een uitgebreid aanbod waarbij de meeste cruises wel een of meer van de volgende plaatsen aandoen, Dubrovnik, de Makarska Riviera, Hvar, Split en Trogir.
Wat zijn de voordelen van een Cruise?
– Je kan in 1 klap alle pareltjes en bezienswaardigheden bezoeken en geniet je van alle gemakken die een cruise te bieden heeft.
– Je hoeft maar 1 keer je tas uit te pakken.
– Veel luxe aan boord en veel faciliteiten (denk aan een spa, meerdere restaurants, discotheek, zwembad, casino). Zo is er voor ieder wat wils, zeker als je met een gezin op vakantie gaat.
– Je hoeft zelf niet te reizen. De boot vaart meestal ‘s nachts. Zo word je iedere ochtend wakker met een ander uitzicht en een nieuwe plek om te ontdekken. Dit is ook superhandig voor families. Tijdens het reizen kan je met je kids lekker gebruik maken van de faciliteiten aan boord. Een heel verschil met urenlang de kinderen entertainen tijdens het wachten op een vliegveld of in de auto.
– genieten van het uitzicht op zee. Je kan de steden zowel van een afstandje bewonderen en daarna zelf bezoeken.
– zowel voor actieve bezigheden en uitstapjes als steden bezoeken en relaxen op de boot of een rustig strandje op zoeken.

Er zijn ook cruises die omliggende landen in de Middellandse zee aandoen en zo kan je Kroatië mooi combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan Venetië (Italië), Montenegro of Griekenland. Wat kost een cruise naar Kroatië? Dat hangt er onder andere vanaf voor hoe lang je weggaat, de periode waarin je vertrekt en wat voor type hut je boekt. Je kan bij je boeking meestal goed zien wat er bij de prijs inbegrepen is. Let er op of de reis naar het vertrekpunt van de cruise inbegrepen is of dat je bijvoorbeeld nog een vliegticket moet bijboeken etc.
Voor een uitgebreid aanbod kan je terecht bij Tui.